agenda

19 februari 2019 | Gemeente Amersfoort

Team Cultuur van Gemeente Amersfoort organiseert een werksessie om tot een eerste selectie van  scenario's te komen ter voorbereiding op het cultuurplan dat zij binnenkort aan het college presenteren. Ik denk mee over de opzet van de sessie en leid het gesprek.

26 februari 2019 | Gemeente Arnhem

Het Bewoners Overleg Sint Marten/Sonsbeekkwartier en Team Leefomgeving van Gemeente Arnhem organiseren een bewonersavond om het te hebben over welke wijk-
vertegenwoordiging en communicatie je nodig hebt voor een prettig leefbare stadswijk. Ik denk mee over de opzet van de avond en leid de bijeenkomst.

1 maart 2019 | Deep Democracy

Leven doe je te midden van andere mensen. Hoe zorg je dat ieders stem gehoord wordt? Deep Democracy zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd kán worden. Op een lichte en eenvoudige manier. Nieuwsgierig? Samen met Ingrid van Aert organiseer ik weer nieuwe kennismakingsworkshops. Dit wordt de eerste sessie van 2019.

13 maart 2019 | Landgoederen op de Helling | Oosterbeek

De initiatiefnemers hebben al heel veel ideeën voor de herontwikkeling van de locatie Talsmalaan opgehaald en naar aanleiding daarvan hun gedachten aangescherpt. Om nu naar een kloppend organisch verhaal te komen dat ook financieel kansrijk is, roepen zij de denkkracht van ervaringsdeskundigen en inhoudelijke experts in tijdens een inspiratiebijeenkomst bij Kunstvereniging Diepenheim. Ik denk mee over de opzet van de ateliersessie en leid de middag.

14 maart 2019 | Mondriaan Fonds

Als regiomakelaar van het Mondriaan Fonds organiseer ik in het Langhuis in Zwolle een netwerkbijeenkomst voor kunstenaars uit Overijssel. Ik leid interviews met kunstenaars die eerder succesvol aanvroegen, met een van de commissieleden van het fonds en met kunstenaars die een aanvraag overwegen. En verder is er veel ruimte voor vragen.

29 maart 2019 | Deep Democracy

Deelnemers van onze kennismakingsworkshops Deep Democracy gaven aan behoefte te hebben aan verdieping: oefenen met DD-werkvormen en nog wat meer achtergrond en theorie. Ingrid van Aert en ik organiseren daarom weer een vervolg-workshop in Arnhem.

15 mei 2019 | Goed Bestuur en Toezicht - Mediawerf Uitgevers

Mediawerf Uitgevers, uitgeverij van onder meer het blad Goed Bestuur en Toezicht, organiseert ook dit jaar weer de Goed Bestuur Jaarlezing. Keynote spreker is Marry de Gaay Fortman. Na haar lezing is er discussie met panel en publiek. Ik leid de bijeenkomst. Meer info volgt.

doorlopend | Regiomakelaar Mondriaan Fonds

Sinds september 2017 werk ik samen met Erna aan de Stegge als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds (regio Midden en Oost). Wij hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Ook signaleren wij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

» Agenda archief