agenda

23 april 2018 | Cultura Ede

Cultura wil peilen of er belangstelling en draagvlak is voor een broedplaats als ontmoetings- en werkplek voor creatieve mensen en startende ondernemers in Ede. Ik ontwerp het programma en leid de bijeenkomst.

8 juni 2018 | Gruitpoort

Vijfmaal per jaar organiseert de Gruitpoort een 'Broedplaats Kunstdocent 3.0' waar kunstdocenten leervragen aan elkaar voorleggen, deze samen bespreken en onder begeleiding tot nieuwe inzichten komen die toegepast kunnen worden in de praktijk. Ik leid een nieuwe Broedplaats.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

Doorlopend | Regiomakelaar Mondriaan Fonds

Met ingang van september 2017 werk ik samen met Erna aan de Stegge als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds (regio Midden en Oost). Wij hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Ook signaleren wij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

doorlopend | Redactieraad INNOVATE X CHANGE

Innovatiefabriek Arnhem en IPKW organiseren samen bijeenkomsten gericht op nieuwe verbindingen en interactie binnen en tussen de verschillende netwerken. Ik maak deel uit van de redactieraad en denk mee over de inhoudelijke voorbereiding.

» Agenda archief