agenda

2 juni 2020 | Gemeente Arnhem

Arnhem heeft 24 wijken. In 2014 zijn spelregels vastgesteld voor de Arnhemse Wijkaanpak. De spelregels zijn aan herijking toe. Ik ga de projectleiding en gespreksleiding verzorgen om de spelregels voor bewonersparticipatie weer bij de tijd en passend bij de verschillende wijken te krijgen. Na de kick-off op 11 februari bekijken we nu met een kleiner gezelschap wat een goede volgende stap is om samen tot nieuwe spelregels voor bewonersparticipatie in Arnhem te komen. Dit wordt de 2e sessie.

2 juni 2020 | Praktikon

Praktikon, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg en onderwijs, biedt haar medewerkers teamchaching aan. Bij deze tweede (online) bijeenkomst besteden we aandacht aan de verschillende wensen t.a.v. vergaderen en verschillende visies over klantbenadering.

29+30 juni '20 | Human Dimensions | Creating & Holding Space

Inmiddels kan ik als trainer en gespreksleider niet meer zonder de inzichten en technieken van Deep Democracy. Ik ga nu een nauw verwante training volgen, Creating & Holding Space, om te leren hoe je in de chaos van verandering en conflict een veilige ruimte creëert en faciliteert. Meer info.

29 oktober 2020 | Cultuur-Ondernemen in Arnhem

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Arnhem. Meer info.

5 november 2020 | Cultuur-Ondernemen in Rotterdam

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Rotterdam. Meer info.

doorlopend | Onbezoldigde bestuursfuncties

Mijn strategische kennis en ervaring zet ik al jaren ook als onbezoldigd adviseur en bestuurslid in voor diverse culturele en maatschappelijke initiatieven.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

» Agenda archief