agenda

13 december 2018 | A.S.O. Productions en VGZ

Eind 2017 deed het kabinet de toezegging dat er o.a. in opleidingen van verloskundigen en jeugdartsen meer aandacht komt voor postpartum depressie. A.S.O. Productions werkt mee aan het doorbreken van het taboe rond PPD en brengt in samenwerking met VGZ de theatervoorstelling WOLK. Ik leid enkele nagesprekken, o.a. in Arnhem. Meer info.

14 december 2018 | Deep Democracy

Leven doe je te midden van andere mensen. Hoe zorg je dat ieders stem gehoord wordt? Deep Democracy zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd kán worden. Op een lichte en eenvoudige manier. Nieuwsgierig? Doe mee met de kennismakingsworkshop die ik op 14 december met Ingrid van Aert organiseer in Molenplaats Sonsbeek.

22 januari 2019 | Gemeente Oude IJsselstreek

Om een vervolg te geven aan de conferentie Integrale Samenwerking Basisniveau van 28 november jl. organiseert de gemeente een nieuwe werksessie met alle professionele partners op het gebied van zorg, aangepast werk en schuldhulpverlening. Ik denk weer mee over de opzet van de dag en leid de bijeenkomst.

24 januari 2019 | Kleinkunstig

Kleinkunstig is de grootste, meest geboekte en favoriete aanbieder van kunst-educatieve workshops op scholen. Kleinkunstig wil met haar medewerkers enkele toekomstscenario's verkennen: welke actoren en factoren kunnen impact genereren de komende jaren? Ik leid deze sessie.

28 januari 2019 | A.S.O. Productions en VGZ

Eind 2017 deed het kabinet de toezegging dat er o.a. in opleidingen van verloskundigen en jeugdartsen meer aandacht komt voor postpartum depressie. A.S.O. Productions werkt mee aan het doorbreken van het taboe rond PPD en brengt in samenwerking met VGZ de theatervoorstelling WOLK. Ik leid enkele nagesprekken, o.a. in Tilburg. Meer info.

4 februari 2019 | Deep Democracy

Leven doe je te midden van andere mensen. Hoe zorg je dat ieders stem gehoord wordt? Deep Democracy zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd kán worden. Op een lichte en eenvoudige manier. Nieuwsgierig? Samen met Ingrid van Aert organiseer ik weer nieuwe kennismakingsworkshops. Dit wordt de eerste sessie van 2019.

7 februari 2019 | Kleinkunstig

Kleinkunstig is de grootste, meest geboekte en favoriete aanbieder van kunst-educatieve workshops op scholen. Kleinkunstig wil met haar medewerkers in een business-model-canvas sessie met nieuwe ogen naar haar eigen organisatie kijken. Ik leid deze sessie.

1 maart 2019 | Deep Democracy

Leven doe je te midden van andere mensen. Hoe zorg je dat ieders stem gehoord wordt? Deep Democracy zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd kán worden. Op een lichte en eenvoudige manier. Nieuwsgierig? Samen met Ingrid van Aert organiseer ik weer nieuwe kennismakingsworkshops. Dit wordt de tweede sessie van 2019.

29 maart 2019 | Deep Democracy

Deelnemers van onze kennismakingsworkshops Deep Democracy gaven aan behoefte te hebben aan verdieping: oefenen met DD-werkvormen en nog wat meer achtergrond en theorie. Ingrid van Aert en ik organiseren daarom weer een vervolg-workshop in Arnhem.

doorlopend | Regiomakelaar Mondriaan Fonds

Sinds september 2017 werk ik samen met Erna aan de Stegge als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds (regio Midden en Oost). Wij hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Ook signaleren wij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

» Agenda archief