agenda

7 mei 2019 | Cultuur-Ondernemen | Amsterdam

Als kunstenaar meer werk verkopen. Een groter publiek bereiken. Interessante(re) opdrachten krijgen. Blijven doen waar je voor staat. Cultuur+Ondernemen biedt dit jaar in vier steden het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemerschap' aan. Ik ben strategisch trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap in Amsterdam. Meer info.

13 mei 2019 | BH&GF | Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant en Fontys ArtCoDe organiseren samen een nieuwe editie van de Kunstopdracht. Ik ga weer een pitchtraining verzorgen. Meer info volgt.

14 mei 2019 | Cultuur-Ondernemen | Arnhem

Als kunstenaar meer werk verkopen. Een groter publiek bereiken. Interessante(re) opdrachten krijgen. Blijven doen waar je voor staat. Cultuur+Ondernemen biedt dit jaar in vier steden het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemerschap' aan. Ik ben strategisch trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap in Arnhem. Meer info.

15 mei 2019 | Goed Bestuur en Toezicht - Mediawerf Uitgevers

Mediawerf Uitgevers, uitgeverij van onder meer het blad Goed Bestuur en Toezicht, organiseert ook dit jaar weer de Goed Bestuur Jaarlezing. Keynote spreker is Marry de Gaay Fortman. Na haar lezing is er discussie met panel en publiek. Ik leid de bijeenkomst. Meer info volgt.

24 mei 2019 | Deep Democracy

Deelnemers van onze kennismakingsworkshops Deep Democracy gaven aan behoefte te hebben aan verdieping: oefenen met DD-werkvormen en nog wat meer achtergrond en theorie. Ingrid van Aert en ik organiseren daarom weer een vervolg-workshop in Arnhem.

6 juni 2019 | CultuurCollege, Kunstloc en LKCA

Veel maatschappelijke en sociale problemen vragen om een creatieve oplossing. Maar hoe zet je een creatieve professional slim in? En wat levert het concreet op? CultuurCollege, Kunstloc en LKCA organiseren hierover een congres dat ik als dagvoorzitter zal leiden.

20 juni 2019 | Platform BK en de Kunstenbond

Omdat betaalbare ateliers in alle Nederlandse steden duurder, schaarser en tijdelijker worden, hebben Platform BK en de Kunstenbond in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 met kunstenaars, raadsleden, wethouders en burgemeesters in elf steden gesproken. De tweede editie van #geenstadzonderkunst beoogt een duurzaam gesprek op gang te brengen tussen kunst en politiek: geen wij/zij, maar samen. Ik leid de bijeenkomst in Arnhem, bij Collectie de Groen.

doorlopend | Regiomakelaar Mondriaan Fonds

Sinds september 2017 werk ik samen met Erna aan de Stegge als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds (regio Midden en Oost). Wij hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Ook signaleren wij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

doorlopend | Onbezoldigde bestuursfuncties

Mijn strategische kennis en ervaring zet ik al jaren ook als onbezoldigd adviseur en bestuurslid in voor diverse culturele en maatschappelijke initiatieven. Nu o.a. als voorzitter van het bestuur van Herman Centraal (Stichting Debatcentrum Arnhem).

» Agenda archief