agenda

26 januari 2018 | Bouwlokaal

De transformatie in de bouwwereld is in volle gang. Voor ruimtelijk ontwerpers is het nu de kunst om tot nieuwe, relevante businessmodellen te komen. Bouwlokaal helpt deze ontwerpers op weg. Sinds dit jaar ben ik een van de docenten van Bouwlokaal. Ik leid de afsluitende presentatie voor opdrachtgevers en partners.

27 maart 2018 | Duurzaamheidscafé Nijmegen

Duurzaamheidscafé Nijmegen ontstond in 2012 op initiatief van de Radboud Universiteit, in nauwe samenwerking met LUX. Laagdrempelige avonden waar experts vertellen en publiek volop de gelegenheid krijgt om te reageren. Deze avond staat in het teken van de challenge Biodiversiteit en de creatieve oplossingen van inwoners van Nijmegen. Meer info.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, ensembles en initiatieven bij het vinden van een heldere koers.

Doorlopend | Regiomakelaar Mondriaan Fonds

Met ingang van september 2017 werk ik samen met Erna aan de Stegge als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds (regio Midden en Oost). Wij hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Ook signaleren wij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

doorlopend | Redactieraad INNOVATE X CHANGE

Innovatiefabriek Arnhem en IPKW starten dit jaar met INNOVATE X CHANGE: acht bijeenkomsten per jaar gericht op nieuwe verbindingen en interactie binnen en tussen de verschillende netwerken. Ik maak deel uit van de redactieraad en denk mee over de inhoudelijke voorbereiding.

» Agenda archief