agenda

24 januari 2020 | BH&GF | TalentHub Brabant

Om talentontwikkeling in de professionele kunsten te stimuleren startten Provincie Noord-Brabant, Kunstloc Brabant e.a. in 2015 met TalentHub Brabant. In deze Hub krijgen talenten die door de sector zelf worden uitgekozen, ondersteuning op maat via een netwerk van festivals, podia en presentatie-instellingen. Ik ga er mijn B hungry & get fed pitchtraining geven.

29 januari 2020 | Gemeente Almere

Gemeente Almere organiseert i.s.m. Universiteit Utrecht een zorgenoemde risicodialoog in de Brugmark om samen met de wijkbewoners ideeën uit te wisselen over wat je kunt doen om de wijk voor te bereiden op mogelijke hevige regenval en hittegolven. Ik denk mee over het programma en leid de bijeenkomst.

30 januari 2020 | BH&GF | ArtEZ Master Fashion Design

ArtEZ organiseert een speciale pitchtrainingsdag voor de studenten Master Fashion Design. Ik ben die dag de trainer.

11 februari 2020 | Gemeente Arnhem

Arnhem heeft 24 wijken. In 2014 zijn spelregels vastgesteld voor de Arnhemse Wijkaanpak. De spelregels zijn aan herijking toe. Ik ga de projectleiding, training en gespreksleiding verzorgen om de spelregels voor bewonersparticipatie, o.a. over bewoners-budgetten en wijkcommunicatie, weer bij de tijd en passend bij de verschillende wijken te krijgen. We starten met een grote interactieve bijeenkomst in de Stadhuishal waarvoor alle Arnhemmers worden uitgenodigd die deel uitmaken van een Bewonersoverleg.

3 maart 2020 | Cultuur-Ondernemen in Zwolle

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Zwolle. Meer info.

10 maart 2020 | Cultuur-Ondernemen in Amsterdam

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Amsterdam. Meer info.

10 en 24 maart 2020 | Gemeente Arnhem

Arnhem heeft 24 wijken. In 2014 zijn spelregels vastgesteld voor de Arnhemse Wijkaanpak. De spelregels zijn aan herijking toe. Ik ga de projectleiding, training en gespreksleiding verzorgen om de spelregels voor bewonersparticipatie, o.a. over bewoners-budgetten en wijkcommunicatie, weer bij de tijd en passend bij de verschillende wijken te krijgen. Na de kick-off op 11 februari gaan we nu met een kleiner gezelschap bekijken wat een goede volgende stap is om samen tot nieuwe spelregels voor bewonersparticipatie in Arnhem te komen.

27 maart 2019 | Deep Democracy

Leven doe je te midden van andere mensen. Hoe zorg je dat ieders stem gehoord wordt? Deep Democracy zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd kán worden. Op een lichte en eenvoudige manier. Nieuwsgierig? Samen met Ingrid van Aert organiseer ik weer een nieuwe kennismakingsworkshop.

27 maart 2020 | Praktikon

Praktikon, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg, gemeenten en onderwijs, is gespecialiseerd in onderzoek, monitoring, training en vragenlijstontwikkeling. Zij organiseerden een interactieve gebruikersbijeenkomst voor BergOp, een van hun softwareprogramma's. Ik denk mee over de opzet van het programma en leid de ochtend.

7 april 2020 | ArtEZ Studium Generale

In 2018 startte het Noord Nederlands Toneel samen met Club Guy & Roni, Asko‚ĚėSchönberg en Slagwerk Den Haag de interdisciplinaire beweging NITE. In opdracht van ArtEZ Studium Generale organiseert NITE 'Pleasure Island', een projectweek over interdisciplinair samenwerken. Ingrid van Aert en ik zijn gevraagd om in deze week een sessie over Deep Democracy te leiden voor 120 eerstejaars studenten.

29 oktober 2020 | Cultuur-Ondernemen in Arnhem

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Arnhem. Meer info.

5 november | Cultuur-Ondernemen in Rotterdam

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Rotterdam. Meer info.

doorlopend | Onbezoldigde bestuursfuncties

Mijn strategische kennis en ervaring zet ik al jaren ook als onbezoldigd adviseur en bestuurslid in voor diverse culturele en maatschappelijke initiatieven.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

» Agenda archief