agenda

20 februari 2020 | Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem organiseert een avond om met bewoners in Elderveld te spreken over het voornemen om bomen te kappen voor de bouw van een opvangcentrum voor slachtoffers van huiselijk geweld. Ik leid de discussie.

2 maart 2020 | Kunstvereniging Diepenheim

Het bestuur van de vereniging nodigt een select gezelschap uit om samen na te denken over de toekomst van de vereniging. Ik denk mee over de opzet van de bijeenkomst en leid het gesprek.

3 maart 2020 | Cultuur-Ondernemen in Zwolle

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Zwolle. Meer info.

10 maart 2020 | Cultuur-Ondernemen in Amsterdam

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Amsterdam. Meer info.

10 en 24 maart 2020 | Gemeente Arnhem

Arnhem heeft 24 wijken. In 2014 zijn spelregels vastgesteld voor de Arnhemse Wijkaanpak. De spelregels zijn aan herijking toe. Ik ga de projectleiding, training en gespreksleiding verzorgen om de spelregels voor bewonersparticipatie, o.a. over bewoners-budgetten en wijkcommunicatie, weer bij de tijd en passend bij de verschillende wijken te krijgen. Na de kick-off op 11 februari gaan we nu met een kleiner gezelschap bekijken wat een goede volgende stap is om samen tot nieuwe spelregels voor bewonersparticipatie in Arnhem te komen.

12 maart 2020 | Cultuur Oost, FcP en Fonds ZOZ

Cultuur Oost laat op deze provinciebrede netwerkbijeenkomst zien wat de Kracht van Kunst is. Ik leid een interactieve presentatie van het Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds ZOZ.

17 maart 2020 | Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen organiseert een gesprek met woningbouwverenigingen en andere stakeholders over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, onderwijs en welzijn in de wijk Neerbosch-Oost. Ik denk mee over de opzet en leid het gesprek.

19 maart 2020 | Cultuur-Ondernemen in Groningen

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Groningen. Meer info.

27 maart 2020 | Praktikon

Praktikon, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg, gemeenten en onderwijs, is gespecialiseerd in onderzoek, monitoring, training en vragenlijstontwikkeling. Zij organiseerden een interactieve gebruikersbijeenkomst voor BergOp, een van hun softwareprogramma's. Ik denk mee over de opzet van het programma en leid de ochtend.

3 april 2020 | Deep Democracy

Leven doe je te midden van andere mensen. Hoe zorg je dat ieders stem gehoord wordt? Deep Democracy zorgt dat wat gezegd moet worden ook gezegd kán worden. Op een lichte en eenvoudige manier. Nieuwsgierig? Samen met Ingrid van Aert organiseer ik weer een nieuwe kennismakingsworkshop.

7 april 2020 | ArtEZ Studium Generale

In 2018 startte het Noord Nederlands Toneel samen met Club Guy & Roni, Asko‚ĚėSchönberg en Slagwerk Den Haag de interdisciplinaire beweging NITE. In opdracht van ArtEZ Studium Generale organiseert NITE 'Pleasure Island', een projectweek over interdisciplinair samenwerken. Ingrid van Aert en ik zijn gevraagd om in deze week een sessie over Deep Democracy te leiden voor 120 eerstejaars studenten.

17 april 2020 | Boogie Woogie Cultuurcentrum Winterswijk

Als kwartiermaker voor Lang Leve Kunst Oost - Achterhoek organiseert het Winterswijkse Boogie Woogie Cultuurcentrum een rondetafelbijeenkomst om een duurzame samenwerking op te zetten met ouderenzorgorganisaties en de gemeentes in de Oost Achterhoek. Doel van dit programma is door middel van kunst en cultuur bij te dragen aan de levenskwaliteit van ouderen. Ik denk mee over de opzet en leid de bijeenkomst.

29 oktober 2020 | Cultuur-Ondernemen in Arnhem

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Arnhem. Meer info.

5 november 2020 | Cultuur-Ondernemen in Rotterdam

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Rotterdam. Meer info.

doorlopend | Onbezoldigde bestuursfuncties

Mijn strategische kennis en ervaring zet ik al jaren ook als onbezoldigd adviseur en bestuurslid in voor diverse culturele en maatschappelijke initiatieven.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

» Agenda archief