agenda

8 maart 2021 | Focus Filmtheater

Als voorbereiding op het beleidsplan 2022 – 2026 organiseert Focus Filmtheater vier strategische denksessies voor MT en directie. Ik denk mee over het programma, leid ook deze laatste sessie en schrijf het verslag.

9 maart 2021 | Museum Drachten

Museum Drachten vroeg mij voor een in-company training Projectmanagement voor het team. In drie sessies werken we aan het uitwerken van een projectcanvas, stellen we een projectcontract op en verkennen we de mogelijkheden van een handige online projectmanagement tool. Dit wordt sessie 2.

16 maart 2021 | Gemeente Brummen

In aanloop naar een nieuwe woonzorgvisie organiseert Gemeente Brummen een bijeenkomst om samen met de verschillende stakeholders de onlangs verzamelde kwantitatieve gegevens en relevante onderzoeksrapporten te duiden. Ik denk mee over het programma en leid de bijeenkomst, waarschijnlijk online.

19 maart 2021 | Praktikon

Praktikon, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg, gemeenten en onderwijs, is gespecialiseerd in onderzoek, monitoring, training en vragenlijstontwikkeling. Zij organiseren dit keer een online gebruikersbijeenkomst voor BergOp, een van hun softwareprogramma's. Ik denk mee over de opzet van het programma en leid de ochtend.

23 maart 2021 | BH&GF | Communicatiekring Nijmegen

Communicatiekring Nijmegen biedt communicatieprofessionals uit verschillende disciplines en vakgebieden een jaarlijks programma voor kennisdeling, professionalisering en ontmoeting. Op verzoek ga ik een training geven over je online presenteren.

30 maart 2021 | Museum Drachten

Museum Drachten vroeg mij voor een in-company training Projectmanagement voor het team. In drie sessies werken we aan het uitwerken van een projectcanvas, stellen we een projectcontract op en verkennen we de mogelijkheden van een handige online projectmanagement tool. Dit was sessie 3.

9 november 2021 | dBvision

dBvision organiseert voor de 24e keer de congres & vakbeurs Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit. Ik ben de dagvoorzitter tijdens het plenaire deel over Geluid en de Omgevingswet. Meer info.

doorlopend | Onbezoldigde bestuursfuncties

Mijn strategische kennis en ervaring zet ik al jaren ook als onbezoldigd adviseur en bestuurslid in voor diverse culturele en maatschappelijke initiatieven. Sinds juli 2020 ben ik vooral actief als voorzitter en onbezoldigd zakelijk leider a.i. van Kunstvereniging Diepenheim.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers. Ik werk regelmatig voor Cultuur-Ondernemen en het Next talent program van Playgrounds.

» Agenda archief