agenda

17 maart 2020 | Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen organiseert een gesprek met woningbouw-verenigingen en andere stakeholders over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, onderwijs en welzijn in de wijk Neerbosch-Oost. Ik denk mee over de opzet en leid het gesprek. I.V.M. CORONA TOT NADER ORDER UITGESTELD.

19 maart 2020 | Cultuur-Ondernemen in Groningen

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Groningen. Meer info. I.V.M. CORONA TOT NADER ORDER UITGESTELD.

27 maart 2020 | Praktikon

Praktikon, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg, gemeenten en onderwijs, is gespecialiseerd in onderzoek, monitoring, training en vragenlijstontwikkeling. Zij organiseerden een interactieve gebruikersbijeenkomst voor BergOp, een van hun software-programma's. Ik denk mee over de opzet van het programma en leid de ochtend. I.V.M. CORONA TOT NADER ORDER UITGESTELD.

31 maart 2020 | BH&GF | Praktikon

Praktikon, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg en onderwijs, biedt haar medewerkers een training aan om meer vat te krijgen op de essentie van hun eigen verhaal. Ze kozen voor mijn interactieve B hungry & get fed methode.

6 april 2020 | BH&GF | Kunstloc Brabant

In samenwerking met Fontys Hogeschool in Tilburg en in opdracht van Landgoed Gulbergen organiseert Kunstloc Brabant een nieuwe editie van de Kunstopdracht voor tweede jaars studenten van de Fontys-opleiding ArtCoDe. Thema dit jaar is Highest Green, aansluitend bij de landschapstriennale 2020. Ik verzorg weer mijn interactieve pitchtraining B hungry & get fed.

7 april 2020 | ArtEZ Studium Generale

In 2018 startte het Noord Nederlands Toneel samen met Club Guy & Roni, Asko‚ĚėSchönberg en Slagwerk Den Haag de interdisciplinaire beweging NITE. In opdracht van ArtEZ Studium Generale organiseert NITE 'Pleasure Island', een projectweek over interdisciplinair samenwerken. Ingrid van Aert en ik zijn gevraagd om in deze week een sessie over Deep Democracy te leiden voor 120 eerstejaars studenten.

7 april 2020 | Gemeente Arnhem

Arnhem heeft 24 wijken. In 2014 zijn spelregels vastgesteld voor de Arnhemse Wijkaanpak. De spelregels zijn aan herijking toe. Ik ga de projectleiding en gespreksleiding verzorgen om de spelregels voor bewonersparticipatie weer bij de tijd en passend bij de verschillende wijken te krijgen. Na de kick-off op 11 februari bekijken we nu met een kleiner gezelschap wat een goede volgende stap is om samen tot nieuwe spelregels voor bewonersparticipatie in Arnhem te komen. Dit wordt de 2e sessie.

17 april 2020 | Boogie Woogie Cultuurcentrum Winterswijk

Als kwartiermaker voor Lang Leve Kunst Oost - Achterhoek organiseert het Winterswijkse Boogie Woogie Cultuurcentrum een rondetafelbijeenkomst om een duurzame samenwerking op te zetten met ouderenzorgorganisaties en de gemeentes in de Oost Achterhoek. Doel van dit programma is door middel van kunst en cultuur bij te dragen aan de levenskwaliteit van ouderen. Ik denk mee over de opzet en leid de bijeenkomst.

23 april 2020 | BKA, BKN, ACEC

Beeldende Kunst Arnhem en Beeldende Kunst Nijmegen, de platforms waarin alle professionele beeldende kunstinstellingen uit Arnhem en Nijmegen vertegenwoordigd zijn, organiseren weer een Factor 50. De netwerkbijeenkomst vindt ditmaal plaats in het ACEC en gaat over kunstopdrachten in de openbare ruimte van de Gelderlandse gemeenten. Ik denk mee over de opzet van de bijeenkomst en leid het gesprek.

29+30 juni '20 | Human Dimensions | Creating & Holding Space

Inmiddels kan ik als trainer en gespreksleider niet meer zonder de inzichten en technieken van Deep Democracy. Ik ga nu een nauw verwante training volgen, Creating & Holding Space, om te leren hoe je in de chaos van verandering en conflict een veilige ruimte creëert en faciliteert. Meer info.

29 oktober 2020 | Cultuur-Ondernemen in Arnhem

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Arnhem. Meer info.

5 november 2020 | Cultuur-Ondernemen in Rotterdam

Kunstenaars die strategisch sterk staan bespoedigen hun succes, blijkt uit onderzoek. Ook in 2020 biedt Cultuur+Ondernemen het hoogwaardige leerprogramma 'Route Ondernemer-schap' aan. Ik ben weer spreker en trainer bij de eerste bijeenkomst over authenticiteit en persoonlijk meesterschap, vandaag in Rotterdam. Meer info.

doorlopend | Onbezoldigde bestuursfuncties

Mijn strategische kennis en ervaring zet ik al jaren ook als onbezoldigd adviseur en bestuurslid in voor diverse culturele en maatschappelijke initiatieven.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

» Agenda archief