agenda

25 juni 2018 | OPEN Slowcafé Nijmegen

OPEN slowcafé organiseert inspiratiediners voor beleidsmakers, managers en ondernemers. Bij het diner op 25 juni bied ik samen met Ingrid van Aert van Hardop Kijken een verrassende kennismaking met Deep Democracy en je eigen manier van kijken. Zie meer door je blik anders te richten! Meer info.

26 juni 2018 | Studio Hands

Studio Hands organiseert ‘The future of visual communication’. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar welk beeld kies je als je een heel verhaal wilt vertellen? En welk verhaal vertel je als je eigenlijk nog niet zeker bent over de boodschap? Vanuit de logica van het luisteren voedt B hungry & get fed pitchers met de feedback van het publiek. Op 26 juni kunnen de gasten van Studio Hands het effect hiervan op hun eigen verhaal uitproberen.

27, 28 en 29 juni 2018 | Human Dimensions | Deep Democracy

Inmiddels zeer enthousiast over Deep Democracy - een praktische methode voor ‘inclusieve besluitvorming’ - ga ik nu level 4 volgen. Deze driedaagse focust op een dieper begrip van jezelf en dan speciaal in relatie tot conflict, projectie en roltheorie. Meer info.

doorlopend | Strategisch advies cultureel ondernemers

Vanuit een brede praktijkervaring coach ik individuele kunstenaars, teams en initiatieven bij ideeontwikkeling en het vinden van een heldere zakelijke koers.

doorlopend | Regiomakelaar Mondriaan Fonds

Sinds september 2017 werk ik samen met Erna aan de Stegge als regiomakelaar voor het Mondriaan Fonds (regio Midden en Oost). Wij hebben een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers, opdrachtgevers en adviseurs. Ook signaleren wij nieuwe initiatieven, doelgroepen en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

» Agenda archief