dat kan ik ook

De afgelopen jaren ontwikkelde ik de volgende 'specialiteiten':

B hungry & get fed
Wat is de essentie van je wens, wat is de relevantie van jouw idee, wie heb je nodig om het te realiseren? Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed kunstenaars, ondernemers en beleidsmakers om hun projectidee of ontwikkelingsvraag voor publiek te pitchen.

De kracht van het format zit in de begeleide interactie met de zaal. Na de presentaties nodig ik als moderator de zaal actief uit om mee te denken over commerciële verdienmodellen en creatieve oplossingsrichtingen. Dit leidt tot concrete tips, adviezen en energie waarmee de pitchers hun project of onderzoek daadwerkelijk een stap verder kunnen brengen. Meer info.


Startmotor
Lukt het niet om draagvlak te vinden voor je plannen? Blijven je ideeën steken in globale gedachten? Huur mij in als ‘startmotor’. Ik help je om beweging in je plannen te krijgen.


Technisch voorzitter
Met je team belangrijke inhoudelijke knopen doorhakken en zelf mee discussiëren? Huur mij in als voorzitter voor één vergadering. Eventueel kan ik ook het verslag verzorgen.