dat kan ik ook

De afgelopen jaren ontwikkelde ik de volgende 'specialiteiten':
 

B hungry & get fed

Wat is de essentie van je wens, wat is de relevantie van jouw idee, wie heb je nodig om het te realiseren? Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed kunstenaars, ondernemers en beleidsmakers om hun projectidee of ontwikkelingsvraag voor publiek te pitchen. Meer info.

 

Kijk Deep Democracy

Echt kijken, dat is wat ons het eerste bond. Van daaruit zijn Ingrid van Aert en ik steeds meer collega-onderzoekers geworden die warm lopen voor wat er nu werkelijk speelt en nodig is. Samen geven we nu trainingen en begeleiden we gesprekken vanuit de filosofie en methode van Deep Democracy. Meer info.


Gespreksleider op afstand

De koppen bij elkaar steken, een rondetafelgesprek, een interactieve sessie .... soms lukt het niet om fysiek bij elkaar te komen. Gelukkig is er Zoom waarmee je ook online bijeenkomsten kunt organiseren. Ik ben inmiddels bedreven in het leiden van zulke gesprekken.

Startmotor
Lukt het niet om draagvlak te vinden voor je plannen? Blijven je ideeën steken in globale gedachten? Huur mij in als ‘startmotor’. Ik help je om beweging in je plannen te krijgen.


Technisch voorzitter
Met je team belangrijke inhoudelijke knopen doorhakken en zelf mee discussiëren? Huur mij in als voorzitter voor één vergadering. Eventueel kan ik ook het verslag verzorgen.